Auditing Network Event 2018

Wil jij tips krijgen en ervaringen uitwisselen met collega-auditoren? En wil jij als een winnaar naar huis? Kom dan op 13 maart 2018 naar het Auditing Network Event. Bell&Herrmann is erbij.

2 februari 2018 | Wist u al dat

Wist u al dat…?

…uit Amerikaans onderzoek blijkt dat persoonlijk contact 34 keer effectiever is dan het versturen van een mailtje? De onderzoekers raden dan ook aan om voortaan langs je collega te lopen in plaats van een mailtje te versturen.  

.
11 januari 2018 | Wist u al dat

Lessen uit de Nederlandse hightechindustrie: value sourcing

De Nederlandse hightechindustrie staat wereldwijd op hoog niveau. Tientallen organisaties nemen topposities in op de wereldmarkt met onder meer lithografiesystemen, medische apparatuur, elektronenmicroscopen en tal van andere producten.

11 december 2017 | Voor u gelezen

10 tips voor succesvolle audits bij je leveranciers

Leveranciers kunnen een grote invloed hebben op de kwaliteit en leverbetrouwbaarheid van je eigen organisatie. Tijd en energie investeren in het selecteren, instrueren én evalueren van kritische leveranciers verdient zich in de regel dubbel en dwars terug.


Wist u al dat…?

…Bell&Herrmann aankomend jaar een nieuwe naam krijgt?

. .
11 december 2017 | Wist u al dat

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief verschijnt 4x per jaar en bevat korte nieuwsfeiten, een artikel over wisselende onderwerpen en ervaringen van onze opdrachtgevers. Interesse? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief (gratis).