Van Schijndel Metaal maakt stappen

Van Schijndel Metaal is gespecialiseerd in de productie van half fabricaten uit dunne plaat. Er worden heel diverse onderdelen uit staal, RVS en aluminium voor machinefabrikanten uit verschillende branches geproduceerd.


10 tips voor praktische informatiebeveiliging

Of het nu gaat om informatie over een nieuw product dat je op de markt brengt, om jaarverslagen van klanten die je verwerkt of om medische onderzoeksresultaten, ook bij uw organisatie zal er vast en zeker informatie verwerkt worden waarvan je liever niet hebt dat dergelijke informatie in verkeerde handen terecht komt. Om te voorkomen dat dit gebeurt is het goed beveiligen van jouw cruciale informatie van belang.


Wist u al dat…?

…de Britten terug willen naar de glazen melkfles aan de deur? Sommige leveranciers melden een verdubbeling van de vraag naar de glazen fles sinds begin dit jaar, meldt de BBC.

. .
15 juni 2018 | Wist u al dat

Tips van de kenners

Op 13 maart was Bell&Herrmann een van de exposanten op het auditevent van Mikrocentrum. Met een fleurige stand en met veel elan hebben we onze visie op audits overgebracht.


10 tips voor de aanpak van faalkosten

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. En fouten kosten geld.

5 maart 2018 | Voor u gelezen

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief verschijnt 4x per jaar en bevat korte nieuwsfeiten, een artikel over wisselende onderwerpen en ervaringen van onze opdrachtgevers. Interesse? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief (gratis).