Audittraining op 8 februari 2019

Op zoek naar praktische audittraining? Met meteen resultaat? Bell&Herrmann organiseert een training voor iedereen die audits gaat doen of al doet. Het is een uniek concept waarbij ook echte audits binnen jouw organisatie gedaan worden! Zorg dat je je snel aanmeldt. Er is maar een beperkt aantal plaatsen.

Kennismaken, leren en doen

Ben je een startende auditor? Of zoek je naar meer resultaat uit je interne audits. Dan graag je aandacht voor het volgende. Wij bieden je de mogelijkheid deel te nemen aan een unieke, praktische audittraining waar je direct resultaat mee boekt! Bell&Herrmann voert als adviesbureau op gebied van kwaliteitszorg al 25 jaar bijna dagelijks audits uit bij diverse organisaties. Mits goed voorbereid en met de juiste insteek uitgevoerd, zijn audits een uitgelezen mogelijkheid om verbeteringen in het dagelijkse werk aan de orde te stellen. En het zijn juist de verbeteringen binnen de eigen werkomgeving die kwaliteitszorg leuk, levend en zinvol maken!

Unieke combinatie

Wij hebben geconstateerd dat maximaal rendement behaald wordt wanneer wij samen met de deelnemers ook écht audits gaan doen en individuele terugkoppeling geven. Je leert immers door te doen. Daarom bestaat een belangrijk deel van de training uit een échte audit bij jouw eigen bedrijf!

Voor wie?

Deze audittraining is geschikt voor zowel beginnende als ervaren interne auditoren. Er is geen normkennis of auditervaring vereist.

Praktische informatie

Locatie: kantoor Bell&Herrmann, Nassauplein 14, 2585EB te Den Haag

Programma:

Deel 1, Kennis opdoen:

08.30: koffie staat klaar

09.00-10.00: introductie en kennismaken

10.00-12.30: training inclusief voorbereiden audits bij eigen organisatie

  • Enkele basisbegrippen kwaliteitszorg
  • Interne audits (voorbereiden, uitvoeren, rapporteren en opvolgen)
  • Diverse opdrachten, waaronder voorbereiden van de eigen audits

12.30-13.00: lunch

Deel 2, Kennis in praktijk brengen:

Op een nader af te stemmen datum doet iedere deelnemer een of twee interne audits en krijgt individuele terugkoppeling van de trainer.

Na afloop heb je

…de juiste kennis en vaardigheden om met maximaal rendement interne audits voor te bereiden, uit te voeren en te rapporteren

…één of twee interne audits bij je eigen bedrijf uitgevoerd

…individuele terugkoppeling gekregen op de audit zelf én je rapport

…een deelnamecertificaat

…een hand-out van hetgeen behandeld is

…een heerlijke Bell&Herrmann lunch gehad.

Vergoeding voor bovenstaande training: €600,- excl. BTW en reiskosten (€0,65 per kilometer).

Indien er onvoldoende aanmeldingen zijn ontvangen, kan Bell&Herrmann besluiten de training te annuleren. Deelnemers krijgen hierover tijdig bericht. Tot 2 weken voor aanvang kan de training kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang van de training zal het volledige cursusgeld in rekening worden gebracht.

Interesse?

Meld je dan hier aan voor 25 januari. Er is maar beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Klik hier